Portretten in opdracht

Het is iedere keer een zoek tocht om diegene te vangenop papier of schildersdoek en dat maakt het erg interessant voor mij. De voldoening haal ik uit het feit dat mensen reageren op mijn werk. Mensen blij maken met mijn creaties. Portretten maak ik in diverse materialen van potlood, pastel of acrylverf en in diverse stijlen. Klassiek realistisch of meer modern en met veel structuur.  In een kleur tone, fullcolour of juist een ware kleur explosie. Je bent vrij in het kiezen welke uitstraling jij mooi vindt en dan probeer ik het ware portret te vangen van de persoon of dier. Door mijn illustratie achtergrond ben ik gewend om in opdracht te werken.

Ik werk aan de hand van één goede foto’s en een aantal andere foto voor meer informatie van die persoon of dier. neem gerust contact op om de mogelijk heden te bespreken.

Potlood portret

Een potloodportret in één kleur dit kan grafietpotlood op wit papier zijn of bruin kleurpotlood op crème papier dit is een meer klassieke uitstraling van een portret.  Er zijn diverse mogelijkheden waar U uit kunt kiezen. Ik maak portretten zowel van mens en/ of dier of wat dacht U van uw huis allerlei onderwerpen zijn mogelijk. Het gemaakte werk zal wel achter glas gepresenteerd moeten worden ( ingelijst met een passe-partpout) bent U geinteresseerd vraag gerust voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met mij op.

Panpastel portret

Een portret in het klassieke medium van pastel in één kleur of juist in fullcolour wat U wilt. Ik maak dit zowel van mens en/ of dier in Pastel op Pastelmat papier. Dit betekend dat het werk achter glas gepresenteerd dient te worden ( ingelijst met een passe-partpout). De bijzondere uitstraling van pastel maakt een portret nog zachter en romantischer. Vraag gerust voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met mij op.

Acrylverf portret

Een portret in acrylverf op doek in één kleur tone, realistisch fullcolour of juist een modern kleur explosie met structuur van alles is mogelijk, wat U wilt. Vraag gerust voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met mij op.