Online Workshops PanPastel & Pastelpotloden

Ik heb diverse Online workshops die ik geef in een besloten facebook groep. je hebt dus een facebook account nodig om mijn online workshops te volgen. Sommige Online workshops zijn opgenomen LIVE workshops en ander zijn PRE RECORDED workshops. Beide versies bestaan uit meerdere video’s. Ik geef uitleg over desbetreffend techniek, materiaal en project. Materiaallijst staat op de groep. De lijntekening en voorbeeldfoto zijn te downloaden! In de groep kun jij je werk te uploaden (foto van je gemaakte werk) en kan ik opbouwende kritiek geven, natuurlijk kun je ook je vragen over de workshop in de groep stellen. ONLINE Facebook Workshops kosten per deelname p.p. € 20,=
Zodra het bedrag op mijn rekening staat dmv aankoop via webshop krijg je een uitnodiging voor de besloten facebook groep. De workshops kun je bekijken, herhalen, nogmaals bekijken, op eigentempo, je kunt dan de video stop zetten. Voor onbepaalde tijd en zolang de richtlijnen van facebook dit toelaten!

Bospad zwart & wit

Opgenomen LIVE uitzending om te volgenTijdens deze workshop legt Julia de basis uit Panpastel en gaan we aan de slag met een zwart wit bospad. Stap voor stap neem ik je mee hoe nu te werken met panpastel op Pastelmat papier. Voor zowel beginners als gevorderden een leuke workshop.

Magnolia

Opgenomen LIVE uitzending om te volgen Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap deze bloem tekenen met PanPastel op pastelmat papier. Basis van Panpastel en start van werkstuk MAGNOLIA. Deze foto en lijntekening is van te voren te downloaden!
•Wat is het verschil tussen pastelkrijt en panpastel •sofft tools •papier voor pastel. Nog nooit met PanPastel gewerkt of ben je al met Panpastel begonnen dan krijg je nu de tips en tricks. Zowel voor de realistische tekenaar als de kleurplaatkleurder tekening te downloaden

Papegaaiduiker

Opgenomen LIVE uitzending om te volgen Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap deze vogel tekenen met PanPastel. Ik werk deze keer op antraciet pastelmat papier. Mag ook een andere donkere kleur zijn 😉 Er is een lijn tekening aanwezig om door te drukken. Ik help je stap voor stap hoe we de vogel maken, maar ook hoe creëer je nu zo’n achtergrond die je bij verschillende projecten kunt toepassen.

Portret zwart & wit

Opgenomen LIVE uitzending om te volgenTijdens deze workshop gaan we stap voor stap dit portret tekenen met PanPastel. Ik werk deze keer op licht blauw(grijzig) pastelmat papier. Wit papier zou kunnen maar een stuk lastiger ;-) Er is een lijn tekening aanwezig om door te drukken. Realistisch teken van een portret is best pittig, maar ik help je stap voor stap.

Portret in kleur

PRE RECORDED om te volgen Tijdens deze workshop laat julia je aan verschillende video’s(7 stuks)je stap voor stap zien hoe je een portret tekend van een babymeisje. Ze laat je stap voor stap zien hoe zij dit doet. De volgende video’s kun je op je eigen tempo en wanneer jij wilt bekijken:
-Hoe huidskleur te mengen met PanPastel
-Canon van het portret
-Hoe kan je een portret opzetten, doordrukken, rastersysteem uitleg en laten zien hoe je het portret tekend stap voor stap.
-het tekenen van het babyportret met Panpastel en pastelpotloden in 4 video’s
Basis kennis van PanPastel is wel een vereiste, volg eerst een van de andere PanPastel workshops zoals zwart wit portret voor je deze wilt volgen. Deze workshop is voor de geoefende panpasteltekenaar een interessante workshop, bordevol tips en tricks. De bestanden die je nodig hebt voor deze workshop zijn te downloaden!